O prázdninách jsme ukončili celoroční hru Vikingové. Nejprve na táboře probíhala volební kampaň na nového vikingského krále, kteoru vyhrála Ráchel. Podepsala s ostatními Vikingy mír a najednou… skončila celoročka. Proběhli jsme se na Spartan Race, kde někteří měli své plíce na trávníku a čekali, co bude dál. Až další ráno jsme zjistili, že jsme se dostal do poťouchlé obce ala Kocourkov zvané Holubinky. Místní starosta, poněkud zmatený Mechomír Pravák, Klouzkoslav Klobouček, pímák, vypravěč, a nejstarší obyvatel městečka, obecní radní Červomila Nejedlá, hlídající pravidla…

tabor-18-147-nahled

Celý tábor nás zajímalo jen dění v Holubinkách – ano, houby. Některé jsme nalezli snadno, k některým bylo zapotřebí luštit tajenku. Houby zkrášlovaly rodinné zahrádky a celé to bylo takové veselé.

Zajímavý byl taktéž moment puťáku pro Seniory. Paní Lebedová, pamětnice tzv. Čihošťského zázraku (toto pojmenování neuznává, neboť jde o umělý konstrukt KSČ – sama užívá spojení úkaz boží) nás provedla místním kostelem, kde se vše odehrálo a vzpomínala na tehdejší skutečnosti. Bylo to silné..

Přejeme jí všichni krásně prožitý nejen 90. rok života, který oslavila letos v červnu. Pevné zdraví, spokojenost v domácnosti a náklonnost boží.

Fotogalerie

Kompletní fotogalerie se nachází na: http://poutnici.desitka.cz/…galerie/184/

Video

Reakce

Paní Knedlíková: Jsem měla pocit, že už se laťka nastavit výš nedá…..dá a opět dána výš…..jen co jsem odposlechla od Knedlíka (leze to z něj jak z chlupatý deky…..ale rozpovídává se) tenhle tábor byl nejúžasnější. Nemám klobou, tak nemůžu smeknout ale máte hlubokou poklonu…….díky.

Pan Grimpo: Jestli nechcete mít ze svých dcer princezny, ale řácký zálesačky, Poutníci jsou to pravé místo pro ně.

Bláťa: 14 hodin spanku byl opravdu vice nez zadouci po tomto tabore, protoze program byl naslapany, horko bylo opravdu znicujici. ALE byl to jeden z nejhezcich taboru, ktery jsem prozila a to predevsim diky lidem, co na nem byli! Kazdy rok mam depku z toho, ze to skoncilo, ale letos i pres svuj smutek se usmivam a vzpominam na starostu, Klouzkoslava, na to, jak skvele jsme zvladli nase slavnostni oblecky, na svatby, na dobroty od Hriba a Pomerance, na HOOOUUUBYYYY! DIKY tohle jsou momenty, proc ma clovek tohle delat :-) Budte i dal tak skveli, jak jste :-)

Kejka: Je to naprosto božanský! Obr díky že jste a že jste přesně takový, jaký jste! To je totiž to, co dělá tenhle oddíl tou úžo rodinou!

Paní Fleková: Děkuji, že jste tak úžasní a že jste tak všechno hezky zvládli na jedničku! Super! Flek byl moc spokojený a říkal, že tento rok to byl lepší tábor než ten loňský.

Pajdák: Za mne bude muset stačit jen jedno slovo DÍKY (držím cedulku „vážná chvíle“), zítra v 6 ráno vyrážím na další dobrodružství, tak na rozepisování není čas a energie.

Jarča: Taky moc děkujeme s Pepcou , že aspoň na čas jsme mohli být tak skvělého tábora součástí

Paní Kachnová: Musel to být skvělý tábor. Kachna s Cvrčkem večer vyprávěli co s Vámi prožili. Moc se jim tábor líbil. Moc děkujeme, že Vás máme. Odpočinek je určitě potřeba. Ještě jednou díky. / Cvrček měl večer slzy v očích. Muselo to být opravdu prima. Děti jsou nadšený a už teď se těší na příští tábor

Vačice: Když se na konci tábora objeví slzičky a není to stýtskání po mamince, ale proto, že ten čtrnáctidenní maraton opravdu končí, znamená to, že jsme se svým konáním v Zátoce pláňat dotkli srdíček a tento tábor zůstane ve vzpomínkách jeho účastníků… Světlo vašim krokům, Poutníci


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *