Vačice

Mám za sebou tábory od roku 1990 až do teď. A ten, který jsme právě před pár dny prožili na vlastní kůži byl pro mne jedním z těch top táborů. Bylo to především složením lidí, jak velkých, tak malých a zároveň programem, který byl akčnější, než v jiných letech. Díky všem, za tenhle zážitek a laťku danou vysoko. Jste pro mně silná srdeční záležitost a prodloužený čas, kterého se mi dostalo ve chvílích, kdy jsem už nic nečekal. Tak vydržme, pokračujem a jak jinak – Světlo našim krokům. Michal

Bebina

Jste všichni nejlepší a už se těším na další akce. Chybíte mi a moc se mi po Vás stýská. Mám Vás ráda a ještě jednou děkuji. Byl to super tábor. DOBRODRUŽSTVÍ!!!

Bláťa

Mas pravdu, bez Vas by t nebylo ono! I ja dekuji za super tabor!

Jarča

I pro mě byl tento tábor super , hrozné moc mi chybite , všichni !

Opičák

Letní tábor Atlantis v Zemi za zrcadlem se povedl velmi dobře. Odjížděl jsem s pocitem, že jsme zase dokázali kus práce s dětmi a uzavřeli celoročku, která je dost náročná a nesejde-li se dobrý tým, neklapne.

Verča V.

Už aby zas byli další prázdniny a tábor.

Teta Lucina

Velké díky všem vedoucím, naši poutníčci mají bezvadné dětství

Kateřina Nováková

Vy jste snad z jiné planety…tak skvělý až to těm dětem závidím. Díky vám mají motivaci a krásné zážitky, které jim nikdo nevezme. Jsem ráda, že se Knedlík rozhodl pro Vás a rád tráví čas bez všech moderních sarapatiček. Moc díky a máte naše srdíčka.

Vlčice

Můj první tábor už ne v roli dítěte:-). A jelikož tam jezdí super děti i vedoucí, moc jsem si to užila. Připadala jsem si jako ve snu. Dlouho jsem o tom snila a najednou jsem uprostřed děje.
Tolik zkušeností co se dá pochytit, myslím i od dětí. Ale některé mi utekly, no budu chytat dál a ráda ty zkušenosti. No prostě super. Já jsem měla 29 dětí:-)))). A bezva tým BLUE HOT DOG.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *