Krásného jarního dne, přesně na Apríla v 8:55 2017, na Nádraží Vršovice jsme se sešli s dobrým pocitem. A to proto, že jsme věděli, že až ujdeme těch pár kilometrů, dostaneme povidlový koláč. Chuť na koláček dostali Koza, Kulička, Ivan, Nebojsa, Korbič, Matěj, Lentilka, Justýnka a z velkých mlsná Vlčice, Kocík a Lenka. V Benešově se k nám přidali Bebina, Efa a Řízek. Řízkovi velký dík, jelikož nás vedl.

 

kolac-17-nahled

Zapsali jsme se v Benešove ve škole, kde byl start, a vydali se na cestu. Zvolili jsme 16km okruh. Šli jsme přes Černý les, který nebyl zas tak černý. Po první kontrole jsme dodrželi pitný režim a šlapali dál. Procházeli jsme Jírovice, Hůrkou a Chvojen. Ve velkém parku u Konopiště jsme si dali další pauzu, abychom nevezli domů svačiny, které nám rodiče připravili a zahráli si hru s názvem Sardinky. Hru nám musel vysvětlit Nebojsa, jelikož to byla jeho hra a tím pádem si splnil ze ZOZ další úkol.

Z parku jsme se vydali do Benešova pro koláče. Děti dostali drobnosti z tomboly a každý dostal diplom, že ušel 16 kilometrů. Justýnka si to trošku zkrátila, ale jelikož její zdatný oř byl ve formě, přejme jí to.

A pokud vás napadá že děti musely být utahané a vyčerpané, tak vám garantuji, že nebyly. Po příchodu do vlaku se posadily a po max. 10 minutách vypadalo, že by pochod šly znovu.

 

Fotogalerie

http://poutnici.desitka.cz/fotogalerie/148

Kategorie: Prožili jsme

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *