Na cyklo-peší výpravu jsme se vydali do nového objektu nedaleko Kutné Hory. V pátek to byla klasika – sraz, vlak, cesta pěškobusem, ubytování, společné jídlo a … Super vědomostní soutěž! Přišel Mirek, Rychlonožka a Bohouš. Bohouše vzali, protože se bojí tmy a ta venku už skoro byla. Ostatní kluci z klubu šli po stopách Široka. Vědomostní soutěž obsahovala otázky z oblasti pravidel silničního provozu. Super bylo, že jsme měli každý tým (celkem tři) své mačkací tlačítko. Před námi svítila barevná žárovka, a tak bylo jasné kdy jaký tým zmáčknul ovladač. V případě, že to bylo nerozhodně to rozhodl Mirek. Po soutěži jsme šli spát.

V sobotu dopoledne se část pěších vydala na blízkou vlakovou zastávku. Cyklisté se vydali na kolech do Kutné Hory a její okolí. Všichni jsme se snažili navštívit co nejvíce bodů ze vzkazu od Mirka a kluků. Pěšáci tak byli v kostnici, u chrámu svaté Barbory, u Hrádku, kostela svatého Jakuba, ve Vrchlických sadech a na vyhlídce. Celkem ušli krásných 15 km. Jako velkolepý závěr pro pěšáky i cyklisty byla bobová dráha. Cyklisté pak odjeli, aby uvařili večeři a pěšáci se pomalu došourali k ubytku.

Večer se skákalo na trampošce, zpívalo a blblo na zahradě. V neděli jsme po snídani a kartách ctností potkali ještě jednou Rychlonožku, který měl rozbité kolo. Ukázal nám, jak opravit duši a zprovoznit ho. Po této ukázce jsme jeli směr Praha, kde nás vyzvedl Brňák a odvedl nás do Stínadel na souboj s Vonty. Souboj byl složen z boje o vlajky, Rychlonožka nám zapůjčil vlajku RŠ, běh s obručemi a běhu uličkami. Souboj o vlajky jsme o fous prohráli, běh s obručemi byl 2:1(celkem se běžely tři kola) a běh uličkami Pajdák vyhrál o 1 vteřinu. Přišli jsme tak o vlajku, kterou budeme muset získat zpět a musíme do okna NKčka vyvěsit potupný plakát.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *