Srádelníček byl zápisníček, co putoval po místní táborové latríně v roce 2017.

  

Byla jednou jedna princezna a ta ráda jedla. Jedla nám polévku, dokud nebyla tak plná, že praskla. To je konec pohádky.

Byla jednou jedna královna a ta neměla ráda jídlo. Tak královna umřela. Konec!

sradelnicek-1-nahled

Milý čtenáři,
rád bych ti předal svůj příběh. Vše začalo léta páně 3500. V bradavické kuchyni se začaly dít podivné věci (vjěcyýí). Nejdříve začala rajčata páchat hromadné sebevraždy, všude byla jadérka,celer moc dlouho nečekal, začal svlíkat sám sebe z kůže. Je to tady, začala vzpoura zeleniny proti kuchyňským nožům.

Kuchyňské nože totiž byly pány přípravny jídel. Jelikož byly ostré, mohly si na každého dovolit. Všechno nádobí i všechny potraviny se jich bály. Vzpoura probíhala následovně…

Po hromadných sebevraždách si zelenina uvědomila, že takto ničeho nedosáhne. Po válečné poradě v kumbálu se dohodli vyslat průzkumnickou hrušku s cuketou pro pomoc. Hruška s panem cuketou započali dobrodružství, samozřejmě tam bylo i trochu lásky jako v každém správném příběhu <3

To znamená, že se zrodila malá hruškocukeťátka a armáda ovocozelenininy se rozrostla o 3500 %. Velitel nožů značke Henkelbach, Horst Fuchs, přešel do ofenzívy. Nasadil prsteny a zlatý řetěz. Zapnul kameru a rozprostřel mixéry Mach3Turbo na rovných 15 předváděcích stolů.

Ale bohužel to byl jen pouhý sen nejmenované osoby a tím pádem si tato osoba připadala velmi hloupě že se tolik strachovala ale měla další příběh který mohla vyprávět svým přátelům. :)

Ta osoba se jmenovala Kamélie Vzdělaná – odvolaná ředitelka ze Školy umění a magie v Bradavicích. „Ach,“ povzdychla si a vstala z postele. Učesala si vlasy, nalíčila se, vzala klobouk a přes ramena přehodila plášť. Nebyl to ale ledajaký plášť, byl totiž kouzelný. Kdo si ho oblékl, tomu se stal sen skutečností.

Což se stalo jisté paní bramborové. Rázem stála tváří v tvář Horstovi, který jí nabídl – protože je slušný člověk -, že když zavolá do 5 minut, dostane navíc zdarma 80 skvělých značkových holících strojků, kterými si může oholit pleš.

„Super donážky srádelníčku! Fakt super, jo!“ řekla paní Brambora a upustila Bramboru na zem.

sradelnicek-2-nahled


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *