Večerní hra je tradiční zmrzlá akce, která se koná už kdo ví kolikátý rok a to ve čtvrtek před vánočními svátky. Letos se procházelo uličkami v Karlíně a mnozí z nás viděli některá místa rozhodně poprvé. Akce nebyla totálně zmrzlá, jako v jiných letech, ale kdo se dobře oblékl, neprohloupil.

 

Co jsme věděli předem, to byl start a cíl. Na startu jsme dostali mapku a text, do kterého je vždy dobré se aspoň podívat, tedy číst cestou. Vyráželi jsme jako poslední tým (stejně jako vloni:) a cestou jsme jako vždy potkávali různé postavy v dobových kostýmech. Tentokrát bylo téma hry dost široké: „Karlín“. Takže nebylo nouze o různá překvapení v podobě Mistra Jana Husa, nebo i Františka Josefa I. Ale na to jsme museli přijít vždycky sami, a to podle nějakých indicií, nebo podle scénky, kterou nám ti lidé sehráli. A za správné odpovědi jsme dostali nějaké sladkosti, ale třeba i papírové čepice…

Na úplném konci v cíli na nás čekal horký čaj, který nám přišel vhod, i když mráz letos nebyl tak vlezlý. A za rok se necháme překvapit, jaké téma pořadatelé zvolí. Že by na nás vyběhl rytíř v brnění s mečem, jako před lety? Uvidíme.

Světlo vašim krokům, Poutníci!


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *