Jako lektoři kurzu Zapalovač jsme se rozhodli uspořádat navazující program pro absolventy i širokou veřejnost.

Popcorn se snaží navázat na tradici a ducha kurzu s možností otevřít se pozorné a chtivé veřejnosti se zachováním intimity, která během jednotlivých kurzů podporuje jejich dynamiku.

Kdo chce, aby něco vyPUKlo, musí prve sesbírat zrno. Pak je nutné vyčistit ho od plev, pak bystře sledovat, kdy nastává moment PUKnutí. Na závěr už jen dochutit tak, aby chutnalo všem.

Po  třetím ročníku kurzu Zapalovač, kdy máme celkem 65 absolventů, jsme se rozhodli na tradici kurzu navázat komunitním víkendovým programem. Sobotní konferenční den však bude otevřen široké veřejnosti. Na akci bude prostor pro 5 vystoupení, přičemž některá budou v tandemu. Vybrali jsme inspirativní řečníky a věříme, že témata budou nosná nejen pro absolventy Zapalovače či vedoucí oddílů, ale i pro nezasvěcenou veřejnost.

Konferenční část pro veřejnost se koná 29. 2. 2020 od 12:00 v Neobyčejné klubovně na adrese Norská 16, Praha 10 – Vršovice.
Více informací včetně upoutávek na jednotlivá vystoupení naleznete na webu http://popcorn.oddilpoutnici.cz a přihlásit se můžete do 26. 2. 2020 zde: https://popcorn.oddilpoutnici.cz/prihlaska

Budeme se těšit na shledání.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *