Ubytovna u kolejí

Po celkem složitém setkávání na Hlavním nádraží jsme vyjeli směr Beroun. Z vlaku jsme vylezli v Srbsku odkud byl kilometr k chatě příjemnou projížďku. V naší krásné, 20 metrů od kolejí vzdálené chatě jsme se setkali s Brňákem a Bláťou kteří připravili náramně dobré Chili con carne k večeři.

Oběd a výstup na rozhlednu

Sobota byl den na který jsme všichni čekali. Na cestu jsme se vydali hned po výborné snídani připravenou Opičákem. Jelo se na koloběžkách až na Brňáka který jel na svém kole že zdravotních důvodů. Prvním záchytným bodem byl Beroun ve kterém jsme vydechli a dali si výborný oběd v místní restauraci. Po, na můj vkus moc krátkém, poledním klidu jsme jeli na nedaleký kopec s rozhlednou na kterou jsme vítězoslavně vylezli abychom zjistili že na nás ještě značný kus cesty čeká. Skoro nekonečný výstup na kopec tahaje za sebou ne zrovna lehkou koloběžku se konečně vyplatil.

Závěrečný sjezdík

Sjezd dolů byl po rovné cestě takže se nemuselo ani brzdit. Po naší trase nás několikrát potkal déšť stejně tak jako nejeden pád, ale nakonec, na pokraji smrti hladem a vysílením, jsme dosáhli cíle. Po kmenové poradě a na ni navazující smečce byl oheň a buřty s chlebem. V neděli jsme byli jen na menším výletě po okolí a nakonec jsme odjeli stejně jako v pátek.

Přehrát video

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *