V pátek večer byl sraz na Černým mostě. Vyrazili jsme autobusem do Jablonce nad Nisou na Tomáckou základnu. Jakmile jsme dorazili vybalili jsme se, navečeřeli a šli spát.

Ráno jsme vstali nasnídali se a po snídani nás časostroj přemístil na Divoký západ. Jakmile jsme se přemístili přijel šerif na koni a hledal banditu. Nabídli jsme mu pomoc při hledání bandity, on nás uvítal v jeho vesnici a pozval nás na slavnost. Protože ve vesnici nosil klobouk každý, tak jsme dostali nabídku, ať si ho vyrobíme. Poté se konaly různé disciplíny jako součást slavnosti. Vyzkoušeli jsme si hod polenem, umístění koňské oháňky poslepu, točení koltem a hod kloboukem na věšák. Po obědě jsme vyrazili na rozhlednu Bramberk umístit plakát s hledáním banditou, což jsme přislíbili šerifovi. Kdo chtěl mohl se jít podívat na vyhlídku. Po cestě zpět jsme navštívili huskies chovnou stanici Jany Henychové. Paní Henychová nás pustila do výběhu pejsků a my se tak s nimi mohli pohladit, poňuchňat a zeptat se na zajímavosti. Po příchodu na chatu se starší vydali pro dřevo na večerní opékačku buřtů. Po večeři jsme se všichni oblékli do kovbojského, vzali si klobouky a naučili se taneček. Jako velké překvapení byla malá oslava Somyčky 15.tých narozenin.

V neděli ráno byl budíček a snídaně. Po snídani se konal velký závod v parkuru na koni a v kovbojském oblečení s různými překážkami. Po závodu přijel šerif, aby vyhlásil vítěze závodu a předal mu cenu pro vítěze. Místo zlata jsme dostali baterku na cestu domů. Při vyhodnocování se objevil hledaný bandita. Společně se šerifem jsme ho lapili a ten nám věnoval odměnu ve formě další baterky. Po odchodu šerifa s banditou jsme si dali oběd. Po obědě jsme se sbalili, přemístili zpět do naší doby, rozdali si paměťáky, měňáky a vyrazili zpět do našich domovů.

Celou fotogalerii si můžete prohlédnout ZDE.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *