V rámci únorové lyžo bobo výpravy nás stroj času přenesl do doby ledové. Naším úkolem bylo dohnat veverku, která se hnala za oříškem. Po celou bodu jsme byli rozděleni do tří týmů a snažili se nahnat co nejvíce metrů ať už na bobech, v bazénu nebo na lyžích.

V pátek nám počasí moc nepřálo a tak jsme venku strávili opravdu jen minimum času, protože hodně pršelo. Místo skotačení venku ve sněhu, kterého bylo v Hlinsku dost, jsme se v podvečerních hodinách vydali do bazénu.

Sobota se nesla v duchu nádherného počasí, slunce, prašánku a mrznutí. Užili jsme si tedy jak boby, tak lyže/snowboard a to na stejném svahu. Dopoledne jsme nejprve ještě museli nachytat potravu v zamrzlém rybníčku, ale po obědě jsme vyrazili ven. Večer jsme unavení padli do postele a zachumlali se do spacáků.

V neděli se po úklidu opět objevila veverka a dovedla nás k velkému oříšku, který visel na stromě. Za odměnu jsme si oříšek mohli nechat. V ořechu bylo několik dobrot a dvě baterky, dostali jsme paměťáky, svačinu a Měňáky. Jako jednu z posledních aktivit jsme sestavili náš stroj času a přenesli se zpět do naší doby. A kam nás stroj zavede příště? To si musíme ještě chvíli počkat…

Celou fotogalerii si můžete prohlídnout ZDE.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *