Světlo vašim krokům, Poutníci,
na květnové výpravě jsme se byli podívat do Jinců a Lochovic. Kvůli Covidu jsme jeli na jednodenku.V sobotu jsme se sešli na Smíchovském nádraží, odkud jel vlak do zastávky Jince. Tam dostaly děti úkol který plnily celou cestu.

Šli jsme moc hezkou cestou, která vedla přírodou. Jeden z našich cílů byl vrchol Plešivec, kde byla nádherná vyhlídka, která se jmenovala Čertova Kazatelna. Dali jsme si oběd a nabarvili kamínky. Cesta pokračovala dál. Fík si z nás po cestě udělal legraci. Řekl: „Vyndejte si pláštěnky, bude pršet!“ My si je vyndali, a ze žádného mraku nepršelo a svítilo sluníčko.

Na konci se děti dozvěděly něco o květnu a popřály Natálce, která jela na výpravu místo oslavy narozenin. Pak jsme nastoupili unavení do vlaku a jeli domů.

V neděli byl online sraz, kde se hrál kvíz na květen a zkoukli jsme video o tom, co vylekalo vedoucí. Video se otevřelo díky heslu, které jsme získávali za sobotní úkoly. To nám napovědělo, jaká bude táborová hra. Řekli jsme si jak se nám líbil výlet a rozloučili se. Psaní kroniky za tuto výpravu si vzal za své Adam.

 

Autor reportu: Drak


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *