Z důvodu zvýšeného nárůstu nakažených Covid-19 a zpřísnění opatření jsme se nakonec rozhodli nejet na letošní Sraz oddílů. Neznamenalo to ale, že bychom seděli doma za pecí! Naopak – čekal nás skvělý výlet.

Výpravu jsme započali jízdou vlakem s domněnkou, že přespíme pod Muchomůrkou. „Jojo, půjdeme tudy, pak tudy a tady dáme pauzu. Jo super a něco si zahrajeme…“ O to větší překvapení bylo, že už touto nečekanou výpravou jsme započali Cestu kolem světa. Hooodně dobrodružnou cestu:) 

Náš vlak velmi často zastavoval, občas si zacouval. A dokonce nám odpojili z ničeho nic lokomotivu, která se na pár minut vzdálila, přijela a z druhé strany se připojila. A konečně jsme dorazili do Lhotky u Mělníka. Na místo, kde to spousta našich vedoucích zná velmi dobře. A tak nám Vačice vyprávěl spoustu a spoustu skvělých příběhů. A o své zážitky se s námi podělili i Bláťa a Opičák. 

Bájné příběhy nás provázely celou cestou kolem Kokořína. A za ním jsme si udělali oheň, zazpívali si a usnuli pod hvězdnou oblohou ve svých hamakách. Ano, nakonec jsme tedy neskončili u Mochomůrky, ale někde jinde. O to větší to bylo dobrodružství.  


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *