Naše milovaná Neobyčejná klubovna letos oslavila své druhé narozeniny! Ačkoliv jsou jí teprve dva roky, má za sebou už mnoho zajímavých zkušeností. Kousek z mnoha smyslupných aktivit, které v Neobyčejné klubovně probíhají, mohli návštěvníci ochutnávat již od rána.

Den začal společným brunchem (což pochází z anglického slova breakfast a lunch), při kterém jsme se mohli společně připravit na dlouhý den a zároveň se trochu otrkat. 

Následující část dne patřila workhopům, zejména rukodělným, jako šití ekologických, látkových pytlíků na ovoce a zeleninu, šití broží z plsti, výroba svíček, a pro zájemce byl též byl připraven plackovač. 

Obědvat mohli návštěvníci při sledování dokumentu o sametové revoluci: Z deníku Ivany A., kde nám vysílací práva posyktl projekt Jeden svět na školách

Odpolední blok byl vyplněn přednáškami o Islandu, o tom, jak to vlastně s naší klubovnou od začátku bylo, představením imrpovizačního divadla Poločas nápadu a velmi zajímavým vstupem včelaře ze spolku Srdcevčele. 

Večer jsme zakončili společnou tancovačkou do rytmu neobyčejné kapely Blurry tones

Ještě jednou bychom chtěli všem zde jmenovaným poděkovat, bez vás všech by oslava nemohla být tak rozmanitá a zajímavá, jakou byla. Též díky všem účastníkům, že dorazili a užili si s námi celý den. Těšíme se na příště a jsme sami zvědaví, jaké to bude.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *