Celá podzimní výprava byla provázená svátkem Halloween. Všechno započalo ve středu na telekonferenci, kdy nám Brňák představil soutěž o nejlepší masku. Úkolem bylo udělat si masku z věcí, co najdeš doma. Poté následovalo vyřezávání dýní, které vedl Koza, při čemž nám povídal o samotném Halloweenu, proč se slaví, kde se slaví atp.

Čtvrtkem nás provázela Bláťa. Která si pro nás připravila tvoření slizů, a to hned dvěma způsoby. Jedním z nich byl nejedlý sliz a druhý jedlý sliz. Hustý, co? Kdo jste netvořil, tak příště neváhejte a tvořte. Slizy, které jste si vytvořili a mohli jsme je vidět, vypadaly suprově.

V pátek jsme s Bebinou pekli a dělali halloweenské dobroty. Byly to tři recepty – banánoví duchové, žížaly lezoucí z hlíny, mumiáky a prsty. Všechny výtvory, které jste nám poslali na online , vypadali moc dobře a určitě to byla dobrota. Od pátečního odpoledne bylo zahájeno hlasování o nejlepší masku

V sobotu nás čekal velký závěr podzimek. V podvečer jsme se sešli na telekonferenci v našich super maskách a vyhlásili umístění. Zúčastnilo se celkem 8 soutěžících a bylo celkově 49 hlasů. Třetí místo obsadila Tygřík, druhé místo Dráček a vítězkou se stala Natka.

Kdo byste si chtěl dodatečně vytvořit sliz nebo udělat halloweenské dobroty, mrkněte zde: https://www.youtube.com/watch?v=SGJ3oCGSRiE&lc=z12ucbnaztiovv4fw23kinajkqewgxnks https://www.youtube.com/watch?v=JvdDfMcnqu4

https://www.youtube.com/watch?v=Ix_d12LaZHQ&feature=share


2 komentáře

Tamara · 6. 11. 2020 v 11:38

Děkujeme za supr výpravu. Pobavila celou rodinu. Jste skvělí 🙂

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *