Dne 11.11. jsme společně s přáteli oddílu a spoustou cestovatelů oslavili 1. narozeniny Neobyčejné klubovny. Akci jsme si náramně užili, mimo již tradičních přednášek našich dobrodruhů vystoupili také skupiny, které v Neobyčejné klubovně, trénují scénky, cvičí, či vyrábí nejrůznější předměty. Viděli jsme v přímém přenose improvizované divadlo nebo co všechno se dá zvládnout za jeden rok cvičení akrobatické jógy. Ohlédli jsme se také za tím, jak jsme klubovnu společně dávali dohromady a také jak přispěli naši superhrdinové více.

Nesmím však zapomenou zmínit, že i naši dobrodruzi opět překvapili novými místy a historkami z cest. Zjistili jsme, jak to chodí v Kambodže při vyučování angličtiny. Jak se dá procestovat Austrálie a co všechno v ní lze vidět. Nahlédli jsme, jak se trošku punkový výlet do Irska může změnit v dobrou srandu. V neposlední řadě jsme se pokochali krásnými ledovci a horami z Patagonie, nebo faraony a mořským světem Egypta.

Celá akce vrcholila hymnou Neobyčejné klubovny, kterou složil sám „kmet“ oddílu Poutníci Michal Vitouš a poprvé ji v premiéře před všemi zazpíval v doprovodu kytary a houslí (Barbora Ordošová). Sladkou tečkou a závěrem celé akce byl slaďounký a chutný dort, za který velice děkujeme pilné kuchařce Blátě.

Díky všem, co se akce účastnili a hlavně těm, co se nebáli jít s kůží na trh. Postavit se před ostatní a podělit se o svoje zážitky, i kdy nemuseli být vždy jen radostné chce odvahu. Díky za to!

Těším se na příští rok.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *