Letošní Večerní hra Prahou vedla přes „Vinohrady staré a i nové“ a měla podtitul Hra u příležitosti výročí 100 let založení republiky. Start této téměř vždy zmrzlé akce byl tentokrát v podchodu metra Želivského.

Opět se nám povedlo být poslední skupinou, která trasu procházela. Být poslední má v tomto případě vždy jisté kouzlo – všechny postavy z předchozích stanovišť jdou za námi:)

Na prvním stanovišti na nás čekal lékař a zdravotní sestřička. Splnili jsme, co jsme měli a pokračovali dál. V Ulici bratří Čapků jsme se setkali s oběma bratry a hádali, kdo je kdo a jaká díla který vytvořil. Mimo jiných postav jsme se setkali s Františkem Křižíkem, postavami z Cimrmanovy hry „Dobyvatelé severního pólu,“ s manželi Františkem a Albínou Maršnerovými, kteří založili čokoládovnu Orion a také s Josefem Švejkem a nakonec i s T.G. Masarykem a Charlottou Masarykovou.

Na úplném konci letošní Večerní hry na Náměstí míru nás čekal tradiční horký čaj, který jako vždy přišel vhod. Uvidíme, na jaké téma bude tato hra napřesrok. Ta letošní nás provedla událostmi 20. století.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *