4.2023 byl sraz na autobusovém nádraží v Roztylech. Poté jsme jeli autobusem do Vlašimi a tam přestoupili na autobus, který jel do Keblova a do Zátoky jsme šli pěšky. U Prsu jsme aktivovali náš stroj času a přesunuli se do 15. stol. V táboře jsme se navečeřeli, popovídali, poslechli si pohádku o Velikonocích a šli spokojení spát.

Ve čtvrtek jsme si oblékli zelené oblečení a šli natrhat kopřivy do nádivky, kterou jsme pak následně upekli. Po obědě se hráli venkovní hry a pak se uklízel les. V pátek jsme se nasnídali a dozvěděli se od selky, že jsou otevřené skály s poklady. Po zdárném nalezení pokladu jsme vyráběli Májku, která byla moc hezká. Následovně se pekl mazanec na sobotní snídani. Večer se četla kronika kterou si od Beky vzala Divoženka.

V sobotu byla výborná snídaně. Po snídani jsme hráli hru s Tygrem – hutututu, trojnožku, a pak nás selka pozvala k ní na návštěvu a barvili se vajíčka třemi způsoby. Poté se pletly pomlázky, hrálo se člověče nezlob se a stali jsme se malíři. Obrazy které jsme vyrobili se v galerii vydražily za měnáky. V neděli jsme si zbalili, uklidili a zahráli si se seniory hru Riskuj.

Po Riskuj se s námi rozloučila selka a vyzrazili jsme na cestu domů.

Opět na PRSu jsme se přesunuli strojem času do současnosti a hurá za rodiči.

 


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *