První den jsme přišli a měli jsme volný program a čekali jsme na Áďu, Opičáka a Krysaře. Přijeli kolem desáté hodiny a pomohli jsme jim vybalit věci z auta. V neděli jsme jeli prapodivný závod na rozbitých kolech. Po obědě jsme se rozdělili na týmy a hráli jsme velké piškvorky. Večer u ohně nám Áďa přečetla jeden příběh a měli jsme napsat kdo se zachoval nejhůře, a poté se shodnout dohromady.

seniorka-2017-005-nahled

Pondělí

V pondělí dopoledne jsme se rozdělili do dvou týmů a hrály jsme na rychlost kroket, poté golf a petang. Odpoledne nás všechny postupně odvedli na jedno místo se zavázanýma očima a pustili nám rádio a tam říkali že kdo se koukal na zelené světlo na obloze tak oslepl a že jsme napadeni trifidi. A abychom se uchránili takže máme zapálit oheň a oni nás odvezou na bezpečné místo kde na nás nebudou moci. A tak jsme se rozdělili na dva týmy a jeden tým vedla Efa a druhý Krysař. Takže jsme šli přes vodu s kopce do kopce atd. Naštěstí jsme stihli zapálit oheň a oni nás odvezli. Večer jsme měli za sebou papíry z nápisama: Celoročka, Seniorka, Tábor a Organizace. Mohli jsme napsat co se nám líbilo a nelíbilo a potom jsme si o tom povídaly.

 

Úterý

V úterý jsme jsme vyrazily na vlak a mezi tím jsme se zastavily v dřevěným altánu a měli jsme deset minut na rozmyšlenou co bychom chtěli dát oddílu a potom jsme si o tom popovídali. Poté co jsme si o tom dopovídali jsme vyrazili na vlak a jeli jsme do Prahy na Roztyly.

Sepsala Lentilka a Miky

Fotogalerie

http://poutnici.desitka.cz/…galerie/159/

Video


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *