Drak, Tygr a Pytlák se letos zúčastnily festivalu FunTOM. Jaké zážitky si odnesly, sepisuje Dráček:

FunTom byl moc fajn byla tam legrace a spoustu zajímavých a inspirativních workshopů. Byla tam přednáška od borce, který se jmenoval Miky Škoda. Zkoušeli jsme Eskymáka na kajaku. Získala jsem spoustu nových vědomostí. Taky tam byli úžasní kluci, kteří skákali a dělali různá salta na slackline. Za tyčtyři dny se toho stalo tolik, že to bylo fakt boží. Příště jedeme znovu.

Co je to FunTOM

Čtyřdenní festival plný zábavy, zážitků a inspirace. Pro všechny mladé tomíky i zkušené kmety od 16 let.

Co účastníci zažili

Velká hra

Dobrá zábava i napětí při stíhání záhadného fantoma. Tady nejsme na akci pro malé děti! Takže, kdo se bojí, nesmí do lesa!

Setkání s osobnostmi

Potkáš naživo lidi, kteří něco dokázali, jsou dobří ve svém oboru nebo umí zaujmout pro věc.  Třeba v tobě také dřímají zatím netušené schopnosti a zrovna oni tě inspirují.

Dobročinnost

K tomu udělat dobrý skutek bude příležitost i na festivalu. Není nad to společnými silami pomoci dobré věci. Také zjistíš, jak například pomáhají svému okolí ostatní oddíly.

Výzva pro pokročilé

Máš pocit, že tě oddíl připravil na všechno a nic tě nepřekvapí? Tohle bude oříšek i pro zkušené matadory! Aby všichni měli stejné podmínky, nic zatím nevyzradíme. Run or Die!

Koncert

Sobotní večer na festivalu bude patřit hudbě. Letos si pořádně zahřejte nohy, bude se skákat. Ve velkém šapitó zahraje svižná kapela Band-a-SKA.

Přednášky a workshopy

V řadách tomíků máme lidi, kteří ostatním mají co říci a co ukázat. Poslechni si je, inspiruj se a nejen to! Ve workshopech si všechno vyzkoušíš na vlastní kůži.

Více informací o festivalu FunTOM


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *