Konopišťská 9

Top! Možná bych ani nenavrhoval zvýhodněnou cenu pro neziskovky, ale dal minimální, co požadují. Vyšlo by to v přepočtu na 2300,–/měs. bez energií. Ale je tam ústřední topení, záchod, zdi dost v pohodě a má to velkou místnost + ještě jednu menší (hodila by se jako sklad) a dokonce koupelnu s vanou! Součástí je i předsíň. Pokud do toho nepůjdeme, tak tam hodím nabídku a jdu tam bydlet. xD

obrazek obrazek obrazek
obrazek obrazek obrazek

Minská 8

Bouračka, jedna velká místnost, na rekonstrukci asi drahý a teda vopruz. Asi bych do toho nešel.

obrazek obrazek obrazek

Norská 16

Slušný. Je to sklad k bývalé restauraci. Ve skutečnosti tam její bývalý majitel prý bydlel. Zdi a tak jsou OK, má to plastová okna, takže teplo. Elektřina se tam dá napojit od PRE s vlastní skříní. Záchody jsou použitelné v místnosti, která je v současnosti vybydlená, ale asi si tam paní založí sauny pro děti. Říkala, že by nás tam pouštěla. Vizitku jsem jí dal, kdyby musela pronajmout vše, tak se nám ozve. Dala by nám to prý za pakatel.

obrazek obrazek obrazek
obrazek

V předpolí 1 a 3

V předpolí 1 je po povodni a dost hnusně mokrý. A takový olezlý. á to sice kuchyňku, ale bylo by to hnus-rekonstrukce.

V předpolí 3 je už lepší. Má to záchod, menší předsíň a velkou místnost. Od ní je ještě takový kout, který by se dal využít jako sklad. Zdi by se musely nahodit, ale asi by to nebylo celkově zas tak děsný. Topení by bylo na elektřinu, ale zas taková zima tam nebyla.

obrazek obrazek obrazek
obrazek obrazek obrazek
obrazek obrazek obrazek

Voroněžská 13

Sklady jsou dost na nic. Je to trochu promočený a takový nic moc. navíc bez záchoda. Ubytovna má jedny dveře, kterýma se projde na chodbičku. Z ní je místnost vlevo, velká cca jao naše stávající kluboška. Rovně je záchod a umyvadlo. Vpravo je průchozí větší místnost a z ní se dá dostat do ještě jedné. Tam je vysypaná suť na zemi, ale řešila by to dřevotříska a na ni třeba lino. Dobrý je, že celá ubytovna má zdi mimo záchodu celkem OK (místnost 3 jen trochu oprejskané). Ale hlavně jsou suché. Rekonstrukce tedy minimální.

Klidně bych místnost 1 nechal Tulákům, kdyby chtěli. Dávali by nám část peněz a i když mají schůzky ve stejný čas, nevadilo by to. Jsme oddělení dvěřmi. Oni by ocenili záchod, my zase pár Kaček. :-) Topení by muselo být na elektřinu. 🙁

obrazek obrazek obrazek
obrazek obrazek obrazek
obrazek obrazek obrazek
obrazek

Záběhlická 39

Jako je to takovej bordelraum. Jednak tam bude asi dost vlhko a jednak by rekonstrukce vody, elektřiny, zdí a všeho stála fakt ranec. Není tam ani moc světla, takže bychom to propálili na zářivkách. Nedělá to na mě dobrý dojem.

obrazek obrazek obrazek
obrazek obrazek obrazek

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *