Na březnovou výpravu jsme se vydali do Sloupu v Čechách, malebné obce nedaleko skalní, pískovcové oblasti. Při sobotním ránu jsme vložili baterii z minulé výpravy do stroje času a dostali jsme se do pravěku. To jsme poznali tak, že ze dveří vyběhnul obří dinosaurus, což nás docela vyděsilo. Po tom, co někam odběhnul, jsme se setkali s vědcem, který byl naší násvštěvou překvapen, nečekal totiž, že potká další cestovatele časem. Chvíli nám povídal o svém výzkumu, při kterém bádá po dosud neobjevených dinosaurech, jejichž pozůstatky se dají nalézt právě v tom časovém období, do kterého jsme se dostali.

Nabídnul nám, že nám odhalí, kde můžeme nalézt další palivo do stroje času, pokud mu pomůžeme vykopat kosti po vyhynulých dinosaurech a pomůžeme mu s výzkumem.

Slovu jsme dostáli a obdrželi jsme od vědce přibližnou polohu, kde se palivo nachází. Cestou k němu jsme procházeli nádhernou přírodou skalního městečka a navštívili jsme i poustevnickou chýši.

Večer jsme se tedy přesunuli znovu a potkali místní hippiesačku, která nás pozvala na večerní setkání u ohně. Zůčastnili jsme se jarního rituálu rovnodennosti a požádali bohyni Ostaru o pomoc s nějakým vlastním přáním.

VIDEO Z VÝPRAVY

 

 


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *