dsc-0358-nahled

Náš propagační stánek :-)


Zúčastnili jsme se druhého ročníku veletrhu kroužků s názvem Po škole! a Michal nám napsal krátký report.

 

Jsme v polovině, první den je za námi. Dopoledne se zdálo, že účast nebude velká a třeba sádrové masky snad ani nezačnou. Ale co se zdálo chudší dopoledne, bylo bohatě dohnáno v odpoledních hodinách a to až do závěrečné sedmé večerní:) Pokud snad ještě někdo váháte vydat se za námi zítra na „Karlák“, prohlédněte si výběr z dnešních fotek a přijďte:)

Jsme v cíli :) Rozdali jsme vizitky, letáčky a i přihlášky do oddílu a jednu naopak dostali i vyplněnou zpět:) Máme za sebou druhý den Veletrhu kroužků, sádru až za ušima,místy jsme barevní a také trochu zmoklí, ale spokojení. Částečně se opakovala situace z předešlého dne. Dopoledne s menším počtem rodičů a dětí, odpoledne až mnohem později větší účast s výkyvy dle počasí. Tentokrát pršelo místy i vydatně. Až kolem čtvrté se ukázalo sluníčko a kolem šesté se déšť opět, byť mírný, vrátil. I tak se proti předpokladům ukázalo dost dětí a rodičů, i když v menším počtu, než v sobotu.

O co šlo – Bářin zápis

 

30.-31.8. se na Karlově náměstí konal Veletrh kroužků aneb

 

Propagace našeho oddílu veřejnosti – přece si ho nenecháme jen pro      sebe J. První den, v sobotu, jsme si brzy ráno začali připravovat stánek, vyzdobili jsme ho fotkami, přichystali letáčky, po stolech rozložili kroniky, KPZ a všechno, co prezentuje náš oddíl. Hned vedle stánku byl postavený stan a v něm naskládané všechny věci, které si s sebou má každý brát na výpravu (spacák, mikina, hygiena, však víte). Vedle stanu Večerka s Bárou malovaly na obličej, Michal dělal sádrové masky a dokonce jsme měli rytířský ring. Nebyly tam jen oddíly jako je ten náš, třeba hned vedle nás byl vodácký, naproti byli Junáci, různá DDM se tady taky prezentovala (a jedno z nich mělo bílého králíčka ♥). Počasí nám skvěle vycházelo, rodiče chodili, ptali se a brali letáčky. Přišli se na nás podívat i Mája, Krtek, Lentilka, Miky a Tesák.

 

Druhý den, nám počasí úplně nepřálo a dopoledne taky skoro nikdo nechodil, i když se občas odvážlivci našli. My si ale vytvořili provizorní stan z plachet a mohla jsem malovat i sádrovat z vesela dál. Kvůli počasí už tam sice králíček nebyla, ale Bláťa si koupila obří cuketu a Bára Mátu peprnou od Přírodovědecké stanice. Ten den jsme se dokonce dostali do rádia s naší Camelotskou hymnou!

 

 

 

Jsme v cíli :) Rozdali jsme vizitky, letáčky a i přihlášky do oddílu a jednu naopak dostali i vyplněnou zpět :) Máme za sebou druhý den Veletrhu kroužků, sádru až za ušima, místy jsme barevní a také trochu zmoklí, ale spokojení. – Michal


Byli jsme i v rádiu:

Rádio Po škole! 2014 – Opičák

Rádio Po škole! 2014 – zpíváme hymnu 

Fotogalerie:

http://poutnicipraha.rajce.idnes.cz/…-31_Po_skole

Video:


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *