Přinášíme doslovný přepis článku z posledního čísla Poutnických novin o prvním nálezci zlatého kupónu… 

Od našeho zpravodaje z Düsseldorfu, Německo

Po sérii podvrhů jsme se konečně dočkali. Byl objeven první pravý zlatý kupón! A to u našich západních sousedů v Düsseldorfu, hlavním městě německé spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko. Z 598 000 obyvatel se tím šťastným stal 12 letý chlapec Augustus Gdoule.

Čokoládová horečka, kterou způsobil svým oznámením slavný cukrář Willy Wonka na začátku tohoto měsíce, stále pokračuje. Nyní se veškeré pohledy světa obrátily do Německa, kde ve své Wonkově čokobombě objevil zlatý kupón místní chlapec, Augustus Gdoule (12). Vyrazili jsme proto na místo dění, na tiskovou konferenci přímo do řeznictví, které vlastí Augustův otec.

A toto jsou vlastní Augustova slova
o objevení zlatého kupónu: „Já jedl Wonkův šokolate und cítil něco, co ne šokolate, ne kokos, ne ožech, ne burák máslo, ne nugát, ani marcipán, ne charamel, ne griliáš…
Já udělal kuk und fidím das zlatý kupón!“

Augustus se díky objevení zlatého kupónu stal prvním výhercem možnosti vstoupit do Wonkovy čokoládovny. Tu se rozhodl slavný cukrář otevřít po dlouhých desetiletích,
kdy byla zavřená a Wonka se skrýval
před veřejností.
 

Willy Wonka je i přesto největším
a nejvynalézavějším výrobcem čokolády
a sladkostí na světě (za všechny příklady vzpomeňme na jeho slavnou zakázku na čokoládový palác pro indického prince). Jeho čokobomba je teď navíc jedničkou na trhu, prodeje celosvětově trhají rekordy.

Sám cukrář se však stále skrývá a rozhovory neposkytuje. Veřejnost se tak ptá: Jak po letech Willy Wonka vlastně vypadá? Jaká tajemství se skrývají za branami jeho čokoládovny? A hlavně, v jakých čokobombách se ukrývají další zlaté kupóny?

Jak jsme již informovali v předcházejících číslech, davové šílenství přineslo i řadu podvodů s masivním skupováním Wonkových čokobomb velkými firmami. Také se objevila řada podvodníků s falešnými kupóny.

Německý chlapec Augustus nám však dává naději, že i obyčejné děti mohou zlatý kupón objevit.

WONKOVA ČOKOMÁNIE STÁLE OVLÁDÁ EVROPU.

KDO OBJEVÍ DALŠÍ ZLATÝ KUPÓN?


2 komentáře

Pajdák · 22. 10. 2019 v 23:24

Slyšel jsem, že se již objevily další kupóny, jen noviny zatím mlží.

    Poutník · 24. 10. 2019 v 18:34

    Myslím, že je to jasný. Ale kolik jich nakonec bude?

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *