Oddíl Poutníci nyní spadá pod Asociaci turistických oddílů mládeže, zkráceně TOM. Ohledně přechodu k tomíkům jsme vedli diskuze několik let a rozhodli jsme se takto jednohlasně. Nový samostatný pobočný spolek, který jsme založili nese název Asociace TOM ČR, TOM 21009 Poutníci a nese IČ 09481389. Více se o Asociaci TOM dozvíte ZDE.

Jedeme v TOM společně

Důvodů je celá řada. Od vlastní spolkové chaty, kde budeme mít levnější ubytování, přes pořádání akcí pro teenagery, přes řadu vzdělávacích kurzů, kam budeme mít přístup, podporu vedoucích nejen v době koronakrize, po vlastní spolkový časopis Tomík pro všechny, nově vznikající mezioddílovou půjčovnu materiálu, účetní program na míru pro všechny členy.

Rozloučení a poděkování

Loučíme se s Mladými ochránci přírody, tiskneme pravici a děkujeme za desetiletou spolupráci. Taktéž děkujeme za dlouhodobou podporu a pomoc v začátcích oddílu i po celou dobu průběhu pobočnému spolku MOP, Tuláci a zejména pak Berunovi, který držel dobrý dohled nad legislativou a hospodařením. Jedním slovem: DĚKUJEME. Těšíme se na jakoukoli další spolupráci, byť vstupujeme formálně pod TOM.

 


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *