Konferenční akce z mezioddílového prostředí PUKání 2021 proběhne online skrz livestream na Youtube 12. 3. od 17:00. Účastníci budou mít možnost pokládat dotazy real-time. Zrno z minulého roku už doputovalo a vypukne v online přednáškovou akci, která vám může nabídnout zajímavé a poučné vyplnění pátečního večera. Máte se na co těšit!

Absolventi kurzu Zapalovač pro vás sestavili několik přednášek na různá témata, které si nesou jedno společné a to je zapálení pro věc.

 

Stezka paragrafů – Jakub Adámek – 17h

Doby, kdy byl skauting ilegální, jsou naštěstí dávno pryč. Přesto se i dnes mohou skauti a skautky při své běžné oddílové činnosti dostat do rozporu s právem. Víte, kde a za jakých podmínek můžete přespat v přírodě? Umíte poznat, na který pozemek můžete vstoupit? Jste si jistí, že umíte rozdělat oheň, aniž byste porušili zákon? Neznalost práva neomlouvá.

Věže, příběh 11. září – Jiří Boudník – 18h

Jiří Boudník bezprostředně po útoku na Světové obchodní centrum (WTC) 11. září 2001 pomáhal odklízet trosky a jako architekt záchranářům, hasičům a stavebním firmám podílejícím se na hledání přeživších a odstraňování trosek Dvojčat, respektive, vyprojektoval 3D modely, aby se v nich lépe orientovali. O svých zážitcích napsal knihu „Věže, příběh 11. září“.

Cestujte! aneb prstem po mapě za hranice Česka – Boris Vanka – 19h

Jak cestovat po světě za pakatel? Co se dá stihnout projet během studií na vysoké? A jaké tipy a triky musíš vědět, pokud hodláš vycestovat z našeho středoevropského hobitína? Doba je pochmurná a většina z nás nesmí opustit hranice svého okresu, natož Česko nebo Evropy. Co ale můžeme je projet se po světě aspoň ve vzpomínkách před pandemií. Na pátečním online povídání se dozvíte více o tom, jak prostopovat Arménii, Skandinávii nebo Balkán, co navštívit v Íránu i jak skoro zadarmo studovat v Anglii, Kanadě a Turecku. A pokud jste vždycky chtěli procestovat východní pobřeží USA, pak jste na správné adrese jak by smet. Víc o svých zážitcích Vám poví dlouholetý skaut a nadšenec do všeho nového, Boris Vanka. Boris Vanka je aktivním skautem už od svých 9 let. V současné době žije v Praze, kde studuje mezinárodní vztahy a mediální studia. Profesně se věnuje komunikaci s veřejností a marketingu. Ve volném čase pěstuje avokádo, běhá okolo domu, aby neporušoval vládní nařízení, a zajímá se o projekty, které mění svět k lepšímu.

Content Combat – Tadeáš Kapic – 20h

První marketingové kurzy, které mají koule. Podáváme věci takové, jaké jsou a ne tak, jak by si lidi přáli slyšet. Nesnášíme motivační citáty a odbitý nebo falešný marketing. Pokecáme o tom, jak NEDĚLAT sociální sítě a proč super projekty končí na 100 sledujících.

Více informací naleznete na https://popcorn.oddilpoutnici.cz

 

Odkaz na livestream: https://www.youtube.com/watch?v=YAyp5ZnHRBE


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *