Právě vyšlo další číslo oddílového časopisu Poutníkův škrpál. Sice tentokrát nenese žádný podtitul, ale za to se na něm podílel rekordní počet přispěvatelů. Mimo tradičních rubrik Poznej svého vedoucího nebo Astronomické okénko v něm objevíte i nové rubriky a další dobrodružství Vlada Piecky. Nechybí ani stručný přehled toho, co jsme zažili od minulého vydání či oblíbené lušťovky. Přejeme všem příjemné počtení. Časopis stahujte ZDE.

Úvodníček

Milí Poutníci,

konečně jste se dočkali dalšího čísla Poutníkova škrpálu, děkujeme za trpělivost. Připravovaly jsme ho tentokrát ve dvou a o to víc jsme zvědavé, co na něj řeknete.

Toto číslo vychází těsně před Dnem matek. Chystáte se nějak zajímavě popřát vašim maminkám? Podělte se s námi o to v dalším čísle! Pošlete na info@oddilpoutnici.cz fotku a měňák vás nemine.

Vedoucí teď kromě chystání posledních letošních výprav žijí hlavně přípravou letních táborů. Ano, čtete správně. Letos budeme mít dokonce 2 tábory! První čistě jenom pro Seniory, a to hnedka na začátku léta. Druhý, s názvem Gulliverova cesta, pak proběhne již tradičně na přelomu července a srpna. Těšíte se?

Na dalších stránkách vás čekají tradiční i zcela nové rubriky. Řada příběhů i fotek. Děkujeme všem redaktorům a přispěvatelům, kteří se na tomto čísle podíleli. Bez vás by nevzniklo.

Pěnkava a Drak


1 komentář

Opičák: Ohlédnutí se za etapou hlavasování oddílu - ODDÍL POUTNÍCI · 17. 8. 2022 v 10:01

[…] Poutníkův škrpál č. 36 […]

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *